Известие

Collapse
No announcement yet.

Kaкви джанти стават за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Kaкви джанти стават за 156

Колеги,
    Предлагат ми комплект 17-ки на страхотна цена,но не съм сигурен,че ще станат за 156-цата и затова искам съвет.Джантите са HR 17 8J ET35 5x100,а гумите на тях са 225/45/17.Ще могат ли да се сложат джанти с такава ширина и такова ЕТ на моята красавица?Аз нямам познания в тази област,а сега моите джанти са 7J и затова имам притеснения.Дано има някой който повече от мен ги чува тези неща.

Alfa Romeo 156 2.0tssigpic
    бивша 155 2.0ts
    бивша 155 1.8ts

С ексцентрични болтове или с фланец може да станат,но първото не ти го препоръчвам,а с второто е безсмислен разход.Търси си 5х0.98.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Нямам предвид за 5х100.Това не ме смущава.Ширината на джантата ми се вижда множко.

бивша 155 2.0ts
      бивша 155 1.8ts

Comment

Колега щом 5x100 не те притеснява - пробвай ги и ще предобиеш ясна представа,аз карам с 225 45 17 опира в подкалниците когато е натварена-повече от двама за сажаление,но ако си със спортно окачване немаш грижи?
        156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
        KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
        Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
        Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Значи за да съм най-точен притеснява ме ширината на джантат 8J.Aма пък офсета е ЕТ35 което изхвърля малко джантата навън.И сега не съм сигурен дали джантат няма да опира в окачването.

бивша 155 2.0ts
          бивша 155 1.8ts

Comment

Моите джанти са с 7,5 джи, нямам грижа, стой мн крависо, не излиза от калника, най-добре ги пробвай...със спортно окачване съм. Виж само отпред с тази ширина дали няма да опира в подкалниците
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Аз съм с 18ки, 5х100 45 офсет, но с "раздвижени" болтове.......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Аз съм с 18ки, 5х100 45 офсет, но с "раздвижени" болтове.......
                Ама колко са ти широки джантите?И какви са ти гумите?

бивша 155 2.0ts
                бивша 155 1.8ts

Comment

И аз съм на 5x100 с раздвижни болтове и нямам никви грижи. Досега не ми е хвърчало колело и болт не ми се е разхлабвал.
                  Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от delian1978 Покажи съобщение
                    Колеги,
                    Предлагат ми комплект 17-ки на страхотна цена,но не съм сигурен,че ще станат за 156-цата и затова искам съвет.Джантите са HR 17 8J ET35 5x100,а гумите на тях са 225/45/17.Ще могат ли да се сложат джанти с такава ширина и такова ЕТ на моята красавица?Аз нямам познания в тази област,а сега моите джанти са 7J и затова имам притеснения.Дано има някой който повече от мен ги чува тези неща.
                    Стават перфектно,моите са със същия диагонал,размер на гумите и ЕТ 35.С болтове с подвижни конуси и нямам никакви ядове.Моето мнение е скачаи смело щом ти харесват.Не търкат във веждите,не друса,не ми се разби нищо за 1-на година,каквито мнения ще прочетеш.Крайното решение си е твое.
                    sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Първоначално публикувано от delian1978 Покажи съобщение
                      Ама колко са ти широки джантите?И какви са ти гумите?
                      7.5J - предните са 215-35-18, задните 225-40-18......но сега и отпред ще сложа 225-40-18, въпреки че ще се наложи да пилна с милиметър рамото на главината, щото тоя офсет е кофти за тия размери....
                      Плюс това диаметъра на предните гуми е по малък, и абс се шашка......
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

не се вкарвай в филм

Вземай си само оригинални джанти за конкретния модел алфа, да не говорим за некви недоносчета с различно междуболтово, с неподходящо ЕТ и т.н. ю
                        Да не говорим за здравна, че ще ти се прериве
                        ALFA 156 1.9JTD '98
                        ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Първоначално публикувано от Bottata Покажи съобщение
                          Вземай си само оригинални джанти за конкретния модел алфа, да не говорим за некви недоносчета с различно междуболтово, с неподходящо ЕТ и т.н. ю
                          Да не говорим за здравна, че ще ти се прериве
                          На алфата и дават за лята джанта ЕТ от 30 до 35,така че колега,не си прав.А искам да добавя че специално моите джанти са по-здрави от които и да е от често срещаните модели за алфа в БГ,макар че на вид има къде къде по-хубави модели.Хайде стига от мен,че изцапахме на колегата темата.
                          sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Working...
                          X